CPP Krimpverpakking Polypropylenfolie ist die ideale Wahl für Schrumpfverpackungen von Textilien und vielen anderen Produkten. Brillant, reißfest und schützend.

Invoering

Verpakkingen spelen een cruciale rol bij het behoud van de kwaliteit en esthetiek van producten en zorgen tegelijkertijd voor een veilig transport en opslag. Onder de talloze beschikbare verpakkingsmaterialen is CPP-folie (gegoten polypropyleen) uitgegroeid tot een opvallende keuze voor verschillende industrieën, met name voor de textielsector. Met zijn briljante eigenschappen, reisvriendelijke eigenschappen en opname-efficiëntie transformeert CPP-polypropyleenfilm de manier waarop we onze goederen verpakken en beschermen.

CPP-polypropyleenfilm begrijpen

CPP-polypropyleenfilm is een soort plastic film die wordt vervaardigd via het gegoten extrusieproces. Bij deze methode wordt polypropyleenhars gesmolten en op een gekoelde rol gegoten om een dunne, flexibele film te vormen. Het resultaat is een materiaal met opmerkelijke eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze is voor verpakkingen.

Duidelijkheid en transparantie

Een van de meest opvallende kenmerken van CPP-polypropyleenfilm is de uitzonderlijke helderheid en transparantie. Door deze eigenschap kunnen consumenten het product in de verpakking zien, wat vooral voordelig is voor textiel. Shoppers kunnen de kleur, het patroon en de textuur van de stof bekijken zonder de verpakking te hoeven openen, wat de algehele winkelervaring verbetert.

Glanzend afgewerkt

CPP-polypropyleenfilm kan worden vervaardigd met een glanzende afwerking, waardoor een vleugje elegantie aan de verpakking wordt toegevoegd. Dit glanzende uiterlijk is vooral aantrekkelijk bij het verpakken van hoogwaardig textiel en luxeproducten. Het straalt een gevoel van kwaliteit en verfijning uit en trekt veeleisende klanten aan.

Lichtgewicht

CPP-polypropyleenfolie is ongelooflijk licht van gewicht, wat een aanzienlijk voordeel is voor textielfabrikanten en detailhandelaren. Lichtgewicht verpakkingen verlagen niet alleen de verzendkosten, maar dragen ook bij aan duurzaamheidsinspanningen door de ecologische voetafdruk die gepaard gaat met transport te minimaliseren.

Schlichter GmbH is gespecialiseerd in innovatieve verpakkingsoplossingen die technologie en materiaal uit één bron combineren.

Omdat ze afhankelijk zijn van de specificaties van het product, de soort en kwaliteit van het papier, de dikte van het materiaal en de betrouwbaarheid van het dienstverlenende personeel, is de prijsinformatie niet bindend (benaderinggarantie).

Onze grote voorraad moederrollen polyolefine fijne krimpfolies, BOPP-folies, milieu- en biofolies en PVC-folies stelt ons in staat uw folie-eisen aan te passen en voortdurend klaar te staan om te leveren, zelfs op korte termijn indien nodig. Wij beschikken over een groot filmmagazijn met tot 700 ton synthetische films – riet geconverteerd of op masterrollen die op korte termijn kunnen worden geconverteerd om aan uw eisen te voldoen. Deze grote opslagcapaciteit stelt ons in staat alle verpakkingsfolies individueel, op maat en snel te leveren.

Als u een bezoek wilt brengen:- https://www.schlichter.com/nl/verpakkingsfolies/bopp-folie/bopp-folie-bf-ppcpp/

Telefoon: +49 (0)7123 97 99 0

info@schlichter.com